دانستنی های جالب علمی , تکنولوژی روز
با سایت دانستنی ها لذت داشتن اطلاعات روز دنیا و تکنولوژِی را تجربه کنید

کوالکام می‌گوید پردازنده‌های هشت هسته‌ای "بی‌معنی" هستند

یکی از کارشناسان Qualcomm با اشاره به تراشه‌های هشت هسته‌ای که به تازگی عرضه شده‌اند گفت پردازنده‌های هشت هسته‌ای موبایل "بی‌معنا" هستند چون مشتریان خواهان تجربه‌ای فراتر از تنها قرار دادن هسته‌ها در کنار هم هستند.

نایب رئیس کوالکاک روز جمعه در سخنانی که در رسانه‌های تایوان منتشر شد گفته است: "شما نمی‌توانید هشت تا ماشین چمن‌زنی را کنار هم قرار دهید و بعد مدعی شوید که یک فراری ۸ سیلندر دارید. چنین چیزی معنی ندارد."

وی افزود: "کوالکام بر روی ایجاد تجربه خوب برای کاربرانش متمرکز است. این موضوع  اول به مودم‌های خوب، سپس به عمر بالای باتری و بعد از آن به قیمت مناسب نیازمند است. اینکه فقط هسته‌ها را کنار هم قرار دهیم مثل این است که اسپاگتی را به سمت دیوار پرتاب کنیم و منتظر شویم ببینیم کدامشان به دیوار می‌چسبند."

این نظرات به دنبال شروع عرضه تراشه‌ای هشت هسته‌ای توسط شرکت رقیبشان MediaTek که مدعی است این تراشه از سایر تراشه‌های موجود کارآیی بهتری خواهد داشت، بیان شدند.

نایب رئیس کوالکام در پاسخ به این سوال که آیا شرکتش روزی تولید تراشه هشت هسته‌ای خودش را آغازخواهد کرد یا خیر گفت: "ما محصولات بی‌معنی تولید نمی‌کنیم."

وی گفت: "وقتی نمی‌توانید محصولی را مهندسی کنید که انتظارات مشتری را برآورده کند، شاید به سادگی به کنار هم قرار دادن هسته‌ها متوسل شوید. این روش احمقانه‌ای است و تصور من بر این است که مهندس‌ها احمق نیستند."

مدیاتک از تراشه هشت هسته‌ای‌ خود دفاع کرد

شرکت مدیاتک در پاسخ به این نظرات گفت پردازنده هشت هسته‌ای آن‌ها یکی از آخرین پیشرفت‌های شرکت در فناوری و نوآوری بوده است. این شرکت مدعی است در مقایسه با رقبای خود وابستگی نزدیک‌تری با بازار دارد و در نتیجه پردارنده‌هایی تولید می‌کند که نیازهای مشتریان را برآورده می‌سازد.

مدیا‌تک در ایمیلی اظهار کرد: "این تراشه قابلیت‌های چندعملکردی را بالا برده و همزمان تجربه استفاده از اپلیکیشن‌ها را به نحو فوق‌العاده‌ای بهبود می‌بخشد."

بنا بر گفته‌های مدیاتک پردازنده هشت هسته‌ای این شرکت در سه ماهه چهارم سال جاری در دسترس عموم خواهد بود. این پردازنده با پردازنده‌های هشت هسته‌ای موجود در بازار متفاوت است و دلیل این تفاوت نیز این است که می‌تواند به‌طور همزمان از هر هشت هسته خود استفاده کند. شرکت مدعی است این قابلیت باعث می‌شود مصرف باتری این تراشه کاهش یافته و ثباتش در پردازش اپلیکیشن‌ها بهبود یابد.

کوالکام در گذشته در سخنانش برای دفاع از محصولات خود در مقابل تراشه‌های رقبا به داشتن هسته‌های بیشتر می‌بالید.

هم کوالکام و هم مدیا‌تک برای به دست گرفتن بخش اعظم بازار تراشه برای تلفن‌های هوشمند و تبلت‌ها در رقابت هستند و در این راه، تراشه‌های جدیدی را به بازار عرضه می‌کنند. کوالکام به خاطر تراشه اسنپ دراگون که روی HTC One، Samsung Galaxt S4 و نکسوس ۷ جدید، تبلت گوگل و ایسوس قرار دارد بر اسب موفقیت سوار است.

 

تراشه‌های مدیاتک توسط شرکت‌‌های زیادی مثل ایسر، لنوو و یک سازنده تلفن هوشمند چینی با نام Xiaomi مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

در میان جنگ تولید پردازنده‌ای جدید، سامسونگ هم یک پردازنده هشت هسته‌ای معرفی کرده است. ماه گذشته، این شرکت از یک تراشه هشت هسته‌ای به‌روزشده با سرعتی بالاتر و یک GPU بهتر رونمایی کرد.




ارسال توسط شایان

۳قانون ساده برای یک اپلیکیشن موفق

در سال ۲۰۱۳، فروشگاه اپلیکیشن اپل ۵۰ میلیارد دانلود را پشت سر گذاشت و توانست از فروش اپلیکیشن‌های پلتفرم‌های مختلف بیش از ۲۵ میلیارد دلار به‌ دست آورد. می‌خواهیم برخی از دلایل این پیشرفت را از نگاه یکی از سازندگان اپلیکیشنی موفق برای iOS بررسی کنیم. خانم Lisa Bettany، عکاس و چهره معروف مسابقات اسکی، به همراهی جمعی دیگر، اپلیکیشنی ساخته است که تلفن هوشمند را به یک ابزار پیشرفته عکاسی بدل می‌کند.Camera+ در حال حاضر حدود ۱۱ میلیون کاربر دارد.

 برنامه نویسی

اپلیکیشن‌های موفق اپلیکیشن‌های ساده هستند

هدف ما از ساخت Camera+ در آغاز، این بود که کاربران بتوانند یک دوربین حرفه‌ای روی آیفون خود داشته باشند. در مقام یک عکاس، تصور شما این است که باید تعداد زیادی دکمه و کلی امکانات برای تنظیم هر عکس داشته باشید. اما ما به این نتیجه رسیدیم که مردم فقط می‌خواهند لحظه‌ها را ثبت کرده و آن‌ها را به اشتراک بگذارند. چیزهایی که به اپلیکیشن اضافه می‌کنیم، چیزهایی شبیه فیلتر وضوح هستند؛ که سایه‌ها و کنتراست عکس را تقویت می‌کند تا عکس‌های بهتری داشته باشیم و هر کسی می‌تواند از آن‌ها استفاده کند.

 

به چشم آمدن یا نیامدن

هیچ‌کس به یک ماشین‌حساب یا اپلیکیشن هواشناسی دیگر روی موبایلش نیاز ندارد. مشتریان متفاوتند، اگر می‌خواهید اپلیکیشنتان موفق باشد باید ببینید نیاز کاربران چیست. اگر دارید یک ابزار کاربردی می‌سازید این ابزار باید مرزهای امکانات سایر ابزارهای مشابه را شکسته و حرف کاملا جدیدی برای گفتن داشته باشد، در اینصورت اپلیکیشن شما بهتر از هر چیز دیگری خواهد بود.

سرعت پیروز است

اپلیکیشنی بسازید که کار کند؛ و در ضمن بدون هیچ ایرادی کار کند. ساده به نظر می‌رسد ولی این موضوع برای هر اپلیکیشنی یک مبارزه است. چرا که دستگاه‌های بسیار مختلفی در بازار موجود است و شما نمی‌دانید اپلیکیشنتان روی تک‌تک آن‌ها چگونه کار خواهد کرد. ما روی اپلیکیشنمان یک صفحه نمایش میانی داشتیم که زمان باز کردن اپلیکیشن و پیش از دیدن خود اپلیکیشن دوربین دیده می‌شد. این صفحه خیلی باحال بود، درست شبیه یک دوربین واقعی، اما این مرحله اضافه کاربر را آزار می‌داد. توسعه خیلی از فیلترهای اولیه ما خیلی طولانی به نظر می‌رسید. ماه‌ها کار کردیم تا متوسط زمان راه‌اندازی را از ۲۰ ثانیه به شروع فوری پس از ضربه روی آیکون اپلیکیشن برسانیم.

 




ارسال توسط شایان

صفحه قبل 1 ... 8 9 10 11 12 ... 13 صفحه بعد